hej. igen.

Samlade nu mod och gick in på bloggen. Vet inte varför men jag har undvikit den till varje pris. Men nu sitter jag här igen. Sitter otroligt oskönt förresten, kommer få ont i ryggen. Kommer se ut som Quasimodo från ringaren i notre dam imorgon men jag orkar inte flytta på mig.
 
Har egentligen inget att säga, borde göra någor vettigt istället, gå och lägga mig till exempel.
Jag har varit på vippen att spela in videobloggar hela sommaren men varje gång jag fick ett sug har de varit nån hemma (och now way att jag spelar in då, känner mig noobig så de räcker haha) och sen har jag inte velat. Det har poppat in massa saker att prata om i huvet, och jag borde ha skrivit ner dom men dumma jag trodde att jag skulle komma ihåg det i alla fall. Vilket jag självklart inte gjorde. Meeeeeeeeeeeen om ni har tur kanske de blir en liten vlog nån gång. OCH JUSTE JAG HAR KÖPT EN NY VÄSKA NU OCKSÅ! (vilket är en väldans big deal för mig som ni vet!) Kommer ni ihåg väskan från asos? (eller kommer ihåg och kommer ihåg, inlägget är ju typ precis här under) Hursomhelst så försökte jag beställa den flera gånger men den ville inte. Dum. (Åå herre jag rätade just på ryggen och det lät som ett smatterband) Men istället tog jag en tripp in till sturegallerian och köpte en ännu bättre väska! Inte alls lika praktisk men who cares. De får väl se ut som att jag går på röda mattan när jag är i skolan.
Har tyvärr ingen bild nu men eftersom jag är sååå snääll så ska jag knäppa en bild (okej snarare 75 bilder och sen lägger jag upp typ 2) på den med kameran imorgon! Under tiden får ni en bild på lilla mig att beskåda så länge.
Peace out!
 
 
 

RSS 2.0